MIJN TOP 3 THEMA'S

Thema-education

Het Education thema voor WordPress is perfect voor het maken van een strak, maar tegelijkertijd ook stijlvol blog. Alle benodigde pagina's zijn te maken met de handige templates. Vooral de animaties die het thema biedt zijn een groot voordeel. Kortom, een ideaal thema voor een strakke en stijlvolle website!

Bekijk het thema

Thema-Neptune

Voor de echte kookliefhebbers is dit Neptune thema een echte aanrader. Perfect om recepten, boodschappenlijstjes, handige blogartikelen en nog veel meer toe te voegen. Jammer genoeg is het thema niet echt geschikt voor websites in andere niches, maar voor een kook/receptenwebsite levert het een mooie en handige website op.

Bekijk het thema

Thema-Journey

Het Journey thema is eigenlijk gemaakt voor persoonlijke websites (lifestyle, fotografie, ontwerpers), maar is natuurlijk ook prima te gebruiken voor andere niches. Het fijne aan dit thema is de professionele, maar tegelijkertijd ook persoonlijke uitstraling. Ideaal voor een website in elke niche dus!

Bekijk het thema

AANRADER VAN DE WEEK

Thema-Magz

ALLES VOOR JOUW WEBSITE

Wordpress thema's

Een goede website begint bij een mooi en professioneel uiterlijk, maar om nu zelf alles te gaan ontwerpen is ook zo'n gedoe.. Gelukkig zijn er honderden prachtige thema's waar je uit kan kiezen!

Bekijk de mooiste thema's

Icons

Voor je blogartikelen, je afbeeldingen en je mails komen ze altijd goed van pas: Icons. Niet iedereen is even handig met Paint of Photoshop, dus is dit een mooie oplossing!

Bekijk de icons

Infographics

Urenlang was ik ermee bezig en nooit werden ze zoals ik ze echt wilde hebben: Infographics. Gelukkig zijn ze ook gewoon voor een zacht prijsje te koop, probleem opgelost 🙂

Vind jouw infographics

Plugins

Plugins maken het leven van een website-eigenaar zoveel makkelijke. Geen gedoe meer met lastige codes, gewoon een handige plugin!

Bekijk de beste plugins

Logo's

Tenzij je zelf goed bent in het ontwerpen van een logo, betaal je er vaak veel geld voor om er één te laten ontwerpen. Nergens voor nodig natuurlijk!

Vind het logo voor jouw website

Afbeeldingen

Love'em or hate'em, maar het gebruik van afbeeldingen blijkt nog steeds van groot belang. Tijd om je website te vullen met een aantal mooie afbeeldingen.

De perfecte foto's voor bij je blogartikelen

We zijn er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?